detajet-e-ndertimit-te-pallatit-two

DETAJET E NDËRTIMIT

Detajet bëjnë diferencën dhe përfshijnë:

SISTEMI I NGROHJES/FTOHJES

Sistemi i ngrohjes dhe i ftohjes është realizuar me një nga markat kryesore të fushes së klimës në mbarë Europën.

SISTEMI HIDRAULIK

Sistemi hidraulik është realizuar duke përdorur teknologjinë APE Racorderie s.r.i .Instalimi i sistemit hidraulik në tualete është një nga risitë tona.

TERMOIZOLIM

Teknologjia e përdorur për Termoizolim, ju mundëson të keni një ambjent banimi të freskët në verë dhe të ngrohtë në dimër, duke ju kursyer energji elektrike.

IZOLIMI AKUSTIK

Izolimi akustik ju mbron nga zhurmat e jashtme, dhe ju ofron një jetesë me standarte të larta të saj.

detajet-bejne-diferencen

Detajet bëjnë diferencën

ndërtojme dhe kujdesemi që çdo detaj të jetë perfekt

lidhuni-me-ne

Lidhuni me ne

Kujdesemi, që nëpërmjet profileve në Mediat Sociale, t'ju ofrojmë klientëve tanë informacionet më të fundit nga kompania. Të gjithë ata që duan më tepër informacion, mos të hezitojnë të na kontaktojnë. Jemi ne dispozicionin tuaj! Na kontaktoni