Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/aslshpkc/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/aslshpkc/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/aslshpkc/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689
DETAJET E NDËRTIMIT | ASL Shpk

SISTEMI I NGROHJES/FTOHJES

Sistemi i ngrohjes dhe i ftohjes është realizuar me një nga markat kryesore të fushes së klimës në mbarë Europën.

SISTEMI HIDRAULIK

Sistemi hidraulik është realizuar duke përdorur teknologjinë APE Racorderie s.r.i .Instalimi i sistemit hidraulik në tualete është një nga risitë tona.

TERMOIZOLIM

Teknologjia e përdorur për Termoizolim, ju mundëson të keni një ambjent banimi të freskët në verë dhe të ngrohtë në dimër, duke ju kursyer energji elektrike.

IZOLIMI AKUSTIK

Izolimi akustik ju mbron nga zhurmat e jashtme, dhe ju ofron një jetesë me standarte të larta të saj.