Sot, ne nuk jemi thjesht ndërtues, NE mendojmë për çdo aspekt të projektit tuaj dhe këtë e arrijmë duke menaxhuar të gjitha proçeset e jetës së ndërtimeve tona, që nga hapësira urbane dhe ndërtimi i saj, deri tek cilësia e jetës tuaj.

Shoqëria “ASL” sh. p. k. është një shoqëri e specializuar në fushën e ndërtimeve civile. Puna në “ASL” është e përqendruar në një marrëdhënie besueshmërie dhe partneriteti me të gjithë bashkëpunëtorët dhe klientët.